Home > Netwerk > Netwerkfuncties > Faxen via het internet (I-Fax) > Belangrijke informatie over internetfax (I-Fax)

Belangrijke informatie over internetfax (I-Fax)

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Internetfaxen op een LAN-systeem lijkt veel op e-mailen; het is echter niet hetzelfde als faxen via een vaste telefoonlijn. Lees de volgende informatie over het gebruik van I-Fax:

• Factoren zoals de locatie van de ontvanger, de structuur van het LAN en hoe druk het circuit (zoals het internet) is, kunnen ervoor zorgen dat het iets langer dan gewoonlijk duurt voordat het systeem een foutmail verzendt.
  • Vertrouwelijke documenten kunt u het beste niet via internet maar via de vaste telefoonlijn verzenden. Dit is veiliger.
  • Als het e-mailsysteem van de beoogde ontvanger niet MIME-compatibel is, kunt u documenten niet via Internetfax versturen. Controleer dit zo mogelijk vooraf en houd er rekening mee dat niet alle servers een foutmelding sturen.
  • Als een document te groot is voor verzending via Internetfax, komt het mogelijk niet aan bij de beoogde ontvanger.
  • U kunt geen wijzigingen aanbrengen in het lettertype of de tekengrootte van de tekst in internet-e-mails die u ontvangt.