Home > Mobiel/Web Connect > AirPrint > Scannen met AirPrint (macOS)

Scannen met AirPrint (macOS)

Gerelateerde modellen:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Controleer of uw apparaat in de scannerlijst op uw Mac-computer wordt vermeld voordat u de scanprocedure start.
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • macOS v13

Selecteer Systeeminstellingen in het Apple-menu.

• macOS v12 en macOS v11

Selecteer Systeemvoorkeuren in het Apple-menu.

2. Selecteer Printers en scanners.
  3. Selecteer uw apparaat in de scannerlijst.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • macOS v13

Klik op de knop Open scanner….

• macOS v12 en macOS v11

Klik op het tabblad Scan en klik vervolgens op de knop Open scanner….

Het scannervenster verschijnt.
  5. Als u het document in de ADF (automatische documentinvoer) plaatst, vinkt u het selectievakje Gebruik documentlade aan en bepaalt u het formaat van uw document in het snelmenu voor het instellen van de scangrootte.
  6. Selecteer de bestemmingsmap of bestemmingstoepassing in het snelmenu voor het instellen van de bestemming.
  7. Klik op Toon details om indien nodig de scaninstellingen te wijzigen.
    U kunt de afbeelding handmatig bijsnijden door de muisaanwijzer over het gedeelte dat u wilt scannen te slepen wanneer u vanaf de glasplaat scant.
  8. Klik op Scan.