Home > Beveiliging > Beveiligd functieslot 3.0 gebruiken > Voor u Secure Function Lock 3.0 gebruikt

Voor u Secure Function Lock 3.0 gebruikt

Gerelateerde modellen:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Gebruik Beveiligd functieslot om wachtwoorden te configureren, paginalimieten voor bepaalde gebruikers in te stellen en hun toegang te verlenen tot enkele of alle functies die hier worden vermeld.

U kunt de volgende instellingen voor Beveiligd functieslot 3.0 configureren of wijzigen met behulp van Beheer via een webbrowser:

• Afdrukken

Hieronder vallen ook afdruktaken die via AirPrint, Brother iPrint&Scan en Brother Mobile Connect worden verzonden.

Als u de aanmeldnaam van gebruikers vooraf registreert, hoeven de gebruikers hun wachtwoorden niet in te voeren wanneer ze de afdrukfunctie gebruiken.

• Kopie
  • Scannen

Hieronder vallen ook scantaken die via Brother iPrint&Scan en Brother Mobile Connect worden verzonden.

• Ontvangen (alleen ondersteunde modellen)
  • Verzenden (alleen ondersteunde modellen)
  • Web Connect (alleen ondersteunde modellen)
  • Apps (alleen ondersteunde modellen)
  • Paginalimiet
  • Paginatellers
  • Kaartnummer (NFC ID) (alleen ondersteunde modellen)

Als u de kaart-ID's van gebruikers vooraf registreert, kunnen geregistreerde gebruikers het apparaat activeren door het NFC-symbool op het apparaat aan te raken met hun geregistreerde kaarten.

image

Modellen met touchscreen-LCD-scherm:

Wanneer Beveiligd functieslot ingeschakeld is, gaat het apparaat automatisch in de openbare modus en wordt een deel van de functionaliteit van het apparaat beperkt tot bevoegde gebruikers. Als u de beperkte functies van het apparaat wilt gebruiken, drukt op image, waarna u uw gebruikersnaam selecteert en uw wachtwoord invoert.