Nummerweergave

Gerelateerde modellen:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Met behulp van de functie Nummerweergave kunt u de abonnementsservice van Nummerweergave gebruiken die veel plaatselijke telefoonbedrijven bieden. Deze service geeft het telefoonnummer (of naam, wanneer deze beschikbaar is) van de beller weer wanneer de telefoon gaat.
  • Het bericht [ID onbekend] betekent dat de oproep van buiten het gebied van de nummerweergaveservice komt.
  • Het [Privénummer]-bericht betekent dat de oproep van buiten het servicegebied voor nummerweergave afkomstig is.

Neem contact op met uw telefoonbedrijf voor meer informatie.

Wanneer u een oproep beantwoordt, verdwijnt de nummerweergave-informatie van het LCD-scherm en wordt deze bewaard in het geheugen van de nummerweergave.

Bekijk de lijst of selecteer een nummer en voeg het toe aan het adresboek (de snelkies- of eéntoetsnummers bij sommige modellen) of wis het uit de geschiedenis.

U kunt een lijst afdrukken met informatie over de oproepen die uw apparaat heeft ontvangen.

image
  • Deze functie is in sommige landen niet beschikbaar.
  • De service Nummerweergave verschilt per telefoonbedrijf. Neem contact op met uw plaatselijk telefoonbedrijf om meer te weten te komen over de dienst die in uw gebied beschikbaar is.