Home > Kennismaken met uw apparaat > Hulpprogramma's van Brother openen (Windows) > De installatie van de software en drivers ongedaan maken (Windows)

De installatie van de software en drivers ongedaan maken (Windows)

1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Windows 11

Klik op image>Alle apps>Brother>Brother Utilities.

• Windows 10

Klik op image >Brother>Brother Utilities.

2. Selecteer uw model in de vervolgkeuzelijst (als dat nog niet is geselecteerd).
  3. Klik op Hulpmiddelen in de linkernavigatiebalk.
    • Als het pictogram Meldingen voor software-updates zichtbaar is, selecteert u dit en vervolgens klikt u op Nu controleren>Controleren op software-updates>Updaten. Volg de aanwijzingen op het scherm.
    • Als het pictogram Meldingen voor software-updates niet zichtbaar is, gaat u naar de volgende stap.
  4. Klik op Installatie ongedaan maken in het gedeelte Hulpmiddelen van Brother Utilities.
    Volg de instructies in het dialoogvenster om de installatie van de software en drivers ongedaan te maken.