De datum en tijd instellen met Beheer via een webbrowser

Zorg ervoor dat de datum, tijd en tijdzone correct ingesteld zijn met behulp van Beheer via een webbrowser of het bedieningspaneel. De tijdinstelling van het apparaat moet overeenkomen met die van de server die de verificatie voorziet.
  • Wij raden u aan de meest recente versie van de volgende webbrowsers te gebruiken:
    • Microsoft Edge, Firefox en Google Chrome voor Windows
    • Safari, Firefox en Google Chrome voor Mac
    • Google Chrome voor Android
    • Safari en Google Chrome voor iOS
  • Zorg ervoor dat JavaScript en cookies altijd zijn ingeschakeld, ongeacht de browser die u gebruikt.
  • Sla stap 1 over als u al een venster van Beheer via een webbrowser geopend hebt.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van apparaat" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd". Wijzig het standaardwachtwoord aan de hand van de aanwijzingen op het scherm wanneer u zich voor het eerst aanmeldt.
  4. Klik op Beheerder>Datum&tijd in de linkernavigatiebalk.
    image
    Als de linkernavigatiebalk niet zichtbaar is, begint u te navigeren bij image.
    image
  5. Vink het selectievakje Synchroniseer met SNTP-server uit.
  6. Voer in de Datum-velden de datum in.
  7. Selecteer het kloktype in het veld Type klok.
  8. Voer in de Tijd-velden de tijd in.
  9. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Tijdzone het tijdverschil tussen uw locatie en UTC. De tijdzone voor het oosten van de VS en Canada is bijvoorbeeld UTC-05:00.
  10. Klik in het veld Aut. zomertijd op Aan om het apparaat zo in te stellen dat hij automatisch overschakelt op zomer-/wintertijd. In de lente gaat de klok dan één uur vooruit en in de herfst één uur terug (alleen in sommige landen beschikbaar).
  11. Klik op Indienen.