Snelkoppelingen wijzigen of verwijderen

Gerelateerde modellen:DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
image

U kunt snelkoppelingen voor internetverbindingen of snelkoppelingen voor apps niet wijzigen. Wanneer u deze wilt wijzigen, verwijdert u deze en voegt u vervolgens een nieuwe snelkoppeling toe.

1. Druk op image ([Snelk.]).
  2. Druk op een tabblad van [1] tot [3] om de snelkoppeling die u wilt wijzigen weer te geven.
  3. Druk op de snelkoppeling die u wilt wijzigen.

De instellingen voor de geselecteerde snelkoppeling worden weergegeven.

image
    Om de snelkoppeling te verwijderen of de naam te wijzigen, drukt u op de snelkoppeling tot de opties worden weergegeven en volgt u vervolgens de menu's op het scherm.
  4. Druk op image ([Opties]).
  5. Wijzig indien nodig de instellingen voor de snelkoppeling.
  6. Druk op [OK].
  7. Druk op [Opslaan als snelk.] wanneer u klaar bent.
  8. Lees en bevestig de weergegeven lijst met instellingen die u hebt geselecteerd en druk vervolgens op [OK].
  9. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Om de snelkoppeling te overschrijven, drukt u op [Ja].

• Als u de snelkoppeling niet wilt overschrijven, drukt u op [Nee] om een nieuwe naam voor de snelkoppeling in te voeren.

Druk op een van de image om een nieuwe snelkoppeling toe te voegen.

Voer een nieuwe naam in met behulp van de LCD en druk vervolgens op [OK].

image
      Om de naam te bewerken, houdt uimage ingedrukt om de huidige naam te wissen.