Home > Beveiliging > E-mailberichten veilig verzenden of ontvangen > E-mailberichten verzenden met gebruikersverificatie

E-mailberichten verzenden met gebruikersverificatie

Gerelateerde modellen:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Uw apparaat verzendt e-mail via een e-mailserver die gebruikerverificatie vereist. Deze methode voorkomt dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot de e-mailserver.

U kunt e-mailmelding, e-mailrapporten en I-Fax verzenden met behulp van gebruikerverificatie. (Voor MFC-modellen)

image
U kunt het beste Beheer via een webbrowser gebruiken om de SMTP-verificatie te configureren.

Instellingen van de e-mailserver

U moet de SMTP-verificatiemethode van uw apparaat instellen in overeenstemming met de verificatiemethode die door uw e-mailserver wordt gebruikt. Neem contact op met uw netwerkbeheerder of internetprovider (ISP) voor meer informatie over de instellingen van uw e-mailserver.

image
Om SMTP-serververificatie in te schakelen met Beheer via een webbrowser, selecteert u uw verificatiemethode onder Serververificatiemethode in het scherm POP3/IMAP4/SMTP-client.