Home > Fax > Faxen ontvangen > Instellingen ontvangstmodus > Inkomende faxen beperken > Een methode voor het beperken van inkomende faxen selecteren

Een methode voor het beperken van inkomende faxen selecteren

Gerelateerde modellen:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Uw apparaat kan inkomende faxen op twee manieren beperken. Gebruik de toegestane lijst als u alleen faxen wilt ontvangen van specifieke nummers. Gebruik de blokkeerlijst als u faxen van specifieke nummers wilt weigeren.

• Om gebruik te kunnen maken van de toegestane lijst en de blokkeerlijst, moet u zijn ingeschreven bij de nummerweergavedienst van uw plaatselijk telefoonbedrijf.

1. Druk op image [Instell.]>[Alle instell.]>[Fax]>[Limiet inkomend]>[Limietmethode].
  2. Druk op een van de volgende opties:
    Optie
    Beschrijving
    Uit

Selecteer Uit als u de functie voor inkomende faxen niet gebruikt.

Acceptatielijst

Selecteer Acceptatielijst als u alleen faxen van geregistreerde nummers wilt ontvangen.

Blokkeerlijst

Selecteer Blokkeerlijst als u faxen van een geregistreerd nummer niet wilt ontvangen.

3. Druk op image.