Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Windows) > Scannen met Nuance™ PaperPort™ 14SE of een andere Windows-toepassing

Scannen met Nuance™ PaperPort™ 14SE of een andere Windows-toepassing

U kunt de toepassing Nuance PaperPort 14SE gebruiken om te scannen.
  • Deze functie is niet beschikbaar in landen waarvoor exportvoorwaarden gelden.
  • Om Nuance PaperPort 14SE te downloaden, klikt u op image (Brother Utilities), selecteert u Doe meer in de linkernavigatiebalk en klikt u vervolgens op PaperPort.
  • Nuance PaperPort 14SE ondersteunt Windows 10 en Windows 11.
  • Klik voor gedetailleerde instructies over het gebruik van elke toepassing op het Help-menu van de toepassing en vervolgens op Startgids op het Help-lint.

image
De scaninstructies in deze stappen zijn voor PaperPort 14SE. Voor andere Windows-toepassingen zijn deze stappen vergelijkbaar. PaperPort 14SE ondersteunt de TWAIN- en WIA-driver; in deze stappen wordt de TWAIN-driver (aanbevolen) gebruikt.

1. Start PaperPort 14SE.
    Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Windows 11

Klik op image>Alle apps>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

• Windows 10

Klik op image > Nuance PaperPort 14>PaperPort.

2. Klik op het Bureaublad-menu en vervolgens op Scaninstellingen op het Bureaublad-lint.

Het deelvenster Scannen of foto ophalen verschijnt aan de linkerzijde van het scherm.

3. Klik op Selecteren....
  4. Selecteer in de lijst met beschikbare scanners uw model met TWAIN: TW in de naam.
  5. Klik op OK.
  6. Schakel in het deelvenster Scannerdialoogvenster weergeven het selectievakje Scannen of foto ophalen in.
  7. Klik op Scannen.

Het dialoogvenster voor het instellen van de scanner verschijnt.

image

8. Wijzig indien nodig de instellingen in het venster voor het instellen van de scanner.
  9. Klik op de vervolgkeuzelijst Documentgrootte en selecteer vervolgens uw documentgrootte.
    image

Om beide zijden van het document te scannen (MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW):

Automatisch tweezijdig scannen is alleen mogelijk vanuit de ADF (automatische documentinvoer).

U kunt Vooraf scannen niet gebruiken om een voorbeeld van de gescande afbeelding te bekijken.

10. Klik op Vooraf scannen om een voorbeeld van uw afdrukafbeelding te zien en ongewenste gedeelten bij te snijden alvorens te scannen.
  11. Klik op Starten.

Het scannen wordt gestart.