Home > Voordat u uw apparaat gebruikt > Belangrijke opmerkingen

Belangrijke opmerkingen

• Kijk op support.brother.com/downloads voor stuurprogramma- en software-updates van Brother.
  • Zorg ervoor dat de prestaties van uw apparaat up-to-date blijven door support.brother.com/downloads te controleren op de nieuwste firmware-upgrade. Als u de firmware niet bijwerkt, zijn mogelijk bepaalde functies niet beschikbaar op uw apparaat.
  • Gebruik dit product alleen in het land van aankoop; bij gebruik in een ander land kunnen de voorschriften voor draadloze telecommunicatie en elektrische voeding overtreden worden.
  • Niet alle modellen zijn leverbaar in alle landen.
  • Voordat u uw apparaat weggeeft, vervangt of weggooit, raden wij u aan om de fabrieksinstellingen terug te zetten zodat alle persoonlijke informatie wordt verwijderd.
  • Waar Windows 10 in dit document wordt vermeld, worden ook Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Windows 10 Education en Windows 10 Enterprise bedoeld.
  • Waar Windows 11 in dit document wordt vermeld, worden ook Windows 11 Home, Windows 11 Pro, Windows 11 Education en Windows 11 Enterprise bedoeld.
  • In deze gebruikershandleiding worden de LCD-meldingen van de MFC-L2800DW/MFC-L2860DW gebruikt, tenzij anders aangegeven.
  • In deze gebruikershandleiding worden de illustraties van de MFC-L2860DW gebruikt, tenzij anders aangegeven.
  • De schermen of afbeeldingen in deze gebruikershandleiding dienen alleen ter illustratie en kunnen afwijken van de daadwerkelijke producten.
  • Tenzij anders aangegeven, zijn de schermen in deze handleiding afkomstig van Windows 10. Schermen op uw computer kunnen afwijken, afhankelijk van uw besturingssysteem.
  • De inhoud van dit document en de specificaties van dit product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
  • Afhankelijk van uitvoerbeperkingen zijn niet alle functies in alle landen beschikbaar.