Home > Afdrukken > Universeel afdrukken > De registratie van uw apparaat bij Universeel afdrukken ongedaan maken

De registratie van uw apparaat bij Universeel afdrukken ongedaan maken

Gerelateerde modellen:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Als u de registratie van uw apparaat ongedaan wilt maken, moet u het eerst uit Beheer via een webbrowser verwijderen en vervolgens op de Microsoft Azure-portal.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van apparaat" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd". Wijzig het standaardwachtwoord aan de hand van de aanwijzingen op het scherm wanneer u zich voor het eerst aanmeldt.
  4. Klik op Netwerk>Netwerk>Protocol in de linkernavigatiebalk.
    image
    Als de linkernavigatiebalk niet zichtbaar is, begint u te navigeren bij image.
  5. Klik naast het selectievakje Universeel afdrukken op Geavanceerde instellingen.
  6. Klik op Registratiegegevens verwijderen en volg de aanwijzingen op het scherm.
  7. Open de Microsoft Azure-portal.
  8. Meld u aan als printerbeheerder.
  9. Selecteer de service Universeel afdrukken.
  10. Selecteer de optie Printers en selecteer vervolgens uw apparaat in de lijst.
  11. Klik op Printershare verwijderen en klik daarna op OK.
  12. Klik op Registratie opheffen en klik daarna op OK.