Home > Afdrukken > Universeel afdrukken > Overzicht van Universeel afdrukken

Overzicht van Universeel afdrukken

Gerelateerde modellen:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Universeel afdrukken is een afdrukservice van Microsoft in de cloud. Via internet kunt u documenten afdrukken vanaf elke locatie zonder dat u een printerdriver hoeft te installeren. Universeel afdrukken is beschikbaar voor Azure Active Directory-gebruikers (Azure AD) met een Microsoft 365-abonnement.
image
  1. Computer met Windows 10 20H1 of hoger
  2. Cloudserver