Home > Appendix > Brother Help en klantondersteuning

Brother Help en klantondersteuning

Voor hulp bij het gebruik van uw Brother-product gaat u naar support.brother.com voor veelgestelde vragen en tips voor het oplossen van problemen. U kunt hier ook de nieuwste software, stuurprogramma’s en firmware downloaden om de prestaties van het apparaat te verbeteren, en handleidingen die ertoe bijdragen dat u het Brother-product optimaal gebruikt.

Voor meer informatie over het product en de ondersteuningsmogelijkheden raadpleegt u de website uw lokale Brother-reseller. Ga naar global.brother/en/gateway voor de contactgegevens van uw lokale Brother-reseller en om uw nieuwe product te registreren.