In het geval van stroomstoring (opslag in geheugen)

De menu-instellingen worden permanent opgeslagen. Als er een stroomstoring optreedt, gaan de instellingen niet verloren.Tijdelijke instellingen (contrast en internationale modus bijvoorbeeld) gaan verloren.

• (MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Tijdens een stroomstoring worden de datum, de tijd en geprogrammeerde faxtimertaken (bv. Uitgestelde fax) ongeveer 60 uur in het geheugen bewaard. Andere faxtaken in het geheugen blijven behouden.
  • (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Tijdens een stroomstoring worden de datum en de tijd ongeveer twee uur in het geheugen bewaard. De faxtaken in het geheugen van het apparaat gaan verloren.