Home > Afdrukken > Universeel afdrukken > Voeg een printer die Universeel afdrukken ondersteunt toe aan uw computer

Voeg een printer die Universeel afdrukken ondersteunt toe aan uw computer

Gerelateerde modellen:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Voor Windows 11

Klik op image>Instellingen>Bluetooth en apparaten >Printers en scanners>Een printer of scanner toevoegen en klik daarna op Apparaat toevoegen.

• Voor Windows 10

Klik op image>image>Apparaten>Printers en scanners>Een printer of scanner toevoegen.

2. Selecteer uw printer die Universeel afdrukken ondersteunt in de lijst en klik vervolgens op Apparaat toevoegen.