Home > Mobiel/Web Connect > Mopria Print Service en Mopria Scan

Mopria Print Service en Mopria Scan

Gerelateerde modellen:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Mopria Print Service is een afdrukfunctie en Mopria is een scanfunctie op mobiele apparaten met Android die is ontwikkeld door de Mopria Alliance. Met deze service kunt u verbinding maken met hetzelfde netwerk als waarop uw apparaat is aangesloten en afdrukken en scannen zonder verdere configuratietaken te hoeven uitvoeren.

image
image
  1. Mobiele Android-apparaten
  2. Wi-Fi®-verbinding
  3. Uw apparaat

U moet de Mopria™ Print Service of Mopria Scan downloaden via Google Play en op uw Android-apparaat installeren. Voordat u deze Mopria-functies gebruikt, moet u deze eerst inschakelen op uw mobiele apparaat.