De scaninstellingen voor het webservicesprotocol configureren

Gerelateerde modellen:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
  1. Houd de toets image ingedrukt en druk op de image toets op het toetsenbord van de computer om Uitvoeren te starten.
  2. Typ "control printers" in het veld Openen: en klik op OK.
    image
  3. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van het apparaat en selecteer vervolgens Profielen voor scannen.... Het dialoogvenster Profielen voor scannen verschijnt.
  4. Selecteer het scanprofiel dat u wilt gebruiken.
  5. Zorg ervoor dat de scanner die u in de lijst Scanner hebt geselecteerd een apparaat is dat Web Services voor scannen ondersteunt en klik vervolgens op de knop Als standaard instellen.
  6. Klik op Bewerken....
    Het dialoogvenster Standaardprofiel bewerken verschijnt.
  7. Selecteer de instellingen voor Bron, Papierformaat, Kleurenindeling, Bestandstype, Resolutie (dpi), Helderheid en Contrast.
  8. Klik op de knop Profiel opslaan.
    Deze instellingen worden toegepast wanneer u scant met het Web Services-protocol.

Als het apparaat u vraagt om een scantoepassing te selecteren, selecteert u in de lijst Windows Faxen en scannen.