Home > Netwerk > Netwerkfuncties > De tijd synchroniseren met de SNTP-server met behulp van Beheer via een webbrowser > Het SNTP-protocol configureren met Beheer via een webbrowser

Het SNTP-protocol configureren met Beheer via een webbrowser

Gerelateerde modellen:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Configureer het SNTP-protocol om de tijd die door het apparaat wordt gebruikt voor verificatie, te synchroniseren met de tijd op de SNTP-tijdserver.
  1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van apparaat" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd". Wijzig het standaardwachtwoord aan de hand van de aanwijzingen op het scherm wanneer u zich voor het eerst aanmeldt.
  4. Klik op Netwerk>Netwerk>Protocol in de linkernavigatiebalk.
    image
    Als de linkernavigatiebalk niet zichtbaar is, begint u te navigeren bij image.
  5. Schakel het selectievakje SNTP in om de instelling te activeren.
  6. Klik op Indienen.
  7. Start uw Brother-apparaat opnieuw op om de configuratie te activeren.
  8. Klik naast het selectievakje SNTP op Geavanceerde instellingen.
  9. Configureer de instellingen.
    Optie Beschrijving
    Status

Geeft aan of het SNTP-protocol in- of uitgeschakeld is.

Synchronisatiestatus

Controleer de meest recente synchronisatiestatus.

Methode SNTP-server Selecteer AUTO of STATISCH.
    • AUTO

Als uw netwerk een DHCP-server bevat, haalt de SNTP-server automatisch het adres van die server op.

• STATISCH

Typ hier het gewenste adres.

Adres primaire SNTP-server

Adres secundaire SNTP-server

Voer het serveradres in (maximaal 64 tekens).

Het adres van de secundaire SNTP-server wordt gebruikt als een back-up voor het adres van de primaire SNTP-server. Als de primaire server niet beschikbaar is, zal het apparaat contact opnemen met de secundaire SNTP-server.

Poort primaire SNTP-server

Poort secundaire SNTP-server

Typ hier het poortnummer (1 tot 65535).

De poort van de secundaire SNTP-server wordt gebruikt als een back-up voor de poort van de primaire SNTP-server. Als de primaire poort niet beschikbaar is, zal het apparaat contact opnemen met de secundaire SNTP-poort.

Synchronisatie-interval Typ een waarde voor het aantal uren waarna de server opnieuw een synchronisatie moet uitvoeren (1 tot 168 uur).
  10. Klik op Indienen.