Hjem > Sikkerhed > Gem udskriftslog på netværk > Brug af Gem udskriftslog på netværk med Secure Function Lock 3.0

Brug af Gem udskriftslog på netværk med Secure Function Lock 3.0

Relaterede modeller:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Når Secure Function Lock 3.0 er aktiv, registreres navnene for de registrerede brugere af kopi, Fax-RX (MFC-modeller) og Web Connect Print i rapporten Gem udskriftslog på netværk. Når Active Directory-godkendelse er aktiveret, registreres brugernavnet i rapporten Gem udskriftslog på netværk: