Hjem > Sikkerhed > Sikker afsendelse eller modtagelse af e-mail > Konfiguration af e-mailafsendelse eller modtagelse med Web Based Management

Konfiguration af e-mailafsendelse eller modtagelse med Web Based Management

Relaterede modeller:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Vi anbefaler, at du bruger Web Based Management til at konfigurere sikker e-mailafsendelse med brugergodkendelse eller afsendelse af e-mail ved brug af SSL/TLS.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd". Skift standardadgangskoden ved at følge vejledningen på skærmen, første gang du logger på.
  4. Klik på Network (Netværk)>Network (Netværk)>Protocol (Protokol)i venstre navigationsbjælke.
    image
    Start navigationen fra image, hvis venstre navigationsbjælke ikke er synlig.
  5. Klik på feltet POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient), klik på Advanced Settings (Avancerede indstillinger) og kontroller, at status for POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient) er Enabled (Aktiveret).
    image
    Hvis Authentication Method (Godkendelsesmetode) muligheden vises, så vælg din godkendelsesmetode, og følg derefter vejledningen på skærmen.
  6. Konfigurer POP3/IMAP4/SMTP Client (POP3/IMAP4/SMTP-klient)-indstillingerne.
    • Kontroller, at e-mailindstillingerne er korrekte efter konfigurationen ved at sende en test-e-mail.
    • Hvis du ikke kender indstillingerne for POP3/IMAP4/SMTP-serveren, skal du kontakte din netværksadministrator eller internet-serviceudbyder (ISP).
  7. Klik på Submit (Send), når du er færdig.
    Dialogboksen Test Send/Receive E-mail Configuration (Test konfigurationen for send/modtag e-mail) vises.
  8. Følg vejledningen i dialogboksen for at teste de aktuelle indstillinger.