Hjem > Fejlfinding > Udskrivningsproblemer

Udskrivningsproblemer

Hvis du stadig har brug for hjælp efter at have læst oplysningerne i denne tabel, kan du se de seneste fejlfindingstips på support.brother.com/faqs.

Problemer Forslag

Ingen udskrift

Kontrollér, at maskinen ikke er i slukket tilstand.

Hvis maskinen er i slukket tilstand, skal du trykke på image og derefter sende udskriftsdataene igen.

Kontroller, at den korrekte printerdriver er installeret og valgt.

Kontroller, om Status Monitor eller maskinens kontrolpanel viser en fejl.

Kontroller, at maskinen er online:

Windows:

1. Hold nede på image-tasten og tryk på image tasten på computerens tastatur for at starte Kør.
  2. Indtast "control printers" i Åbn:-feltet og tryk på OK.
    image
  3. Højreklik på ikonet for din model, og klik derefter på Se, hvad der udskrives.
  4. Hvis indstillinger for printerdriveren vises, skal du vælge din printerdriver.
  5. Klik på Printer i menulinjen, og sørg for, at Brug printer offline ikke er valgt.

Mac:

Klik på Systemindstillinger eller Systemindstillinger-menuen, og vælg Printere & scannere muligheden. Når maskinen er offline, skal du slette den og tilføje den igen.

Maskinen udskriver ikke eller har standset udskrivningen.

Annuller udskriftsjobbet, og slet det fra maskinens hukommelse. Udskriften kan være ufuldstændig. Send udskriftsdataene igen.

imageimage Relaterede informationer:Annullering af et udskriftsjob

Sidehoved og -fod fremgår, når dokumentet vises på skærmen, men ikke, når det udskrives.

Der er et område øverst og nederst på siden, som der ikke kan skrives på. Juster øverste og nederste margen på dokumentet for at gøre dette muligt.

Maskinen udskriver uventet, eller den udskriver en forkludret tekst.

Annuller udskriftsjobbet, og slet det fra maskinens hukommelse. Udskriften kan være ufuldstændig. Send udskriftsdataene igen.

imageimage Relaterede informationer:Annullering af et udskriftsjob

Kontroller indstillingerne i applikationen for at sikre, at de er indstillet til at samarbejde med maskinen.

Kontrollér, at Brother-printerdriveren er valgt i programmets udskriftsvindue.

Maskinen udskriver de første par sider korrekt. Derefter mangler der tekst på nogle sider.

Kontroller indstillingerne i applikationen for at sikre, at de er indstillet til at samarbejde med maskinen.

Din maskine modtager ikke alle de data, der sendes fra computeren. Kontroller, at du har tilsluttet interfacekablet korrekt.

Kan ikke printe på 1-sidet eller 2-sidet.

(Windows) Vælg den 2-sidede indstilling under printerdriveren.

• Hvis du gerne vil lave et midlertidigt skift, skal du vælge Ingen eller Duplex under printerdriveren i din applikation: imageimage Relaterede informationer: Udskrivning af et dokument (Windows)
  • Hvis du vil foretage en permanent ændring, skal du ændre standardindstillingerne for printerdriveren: imageimage Relaterede informationer:Ændring af standardudskriftsindstillinger (Windows)

Maskinen udskriver ikke på begge sider af papiret, selvom den indstillingen i printerdriveren er 2-sidet, og maskinen understøtter automatisk 2-sidet udskrivning.

Kontroller den indstilling af papirstørrelse, der er valgt i printerdriveren. Du skal vælge papir i størrelse A4. Den understøttede papirvægt ligger mellem 60 og 105 g/m²

Udskrivningshastigheden er for langsom.

Reducer opløsningen i printerdriveren.

Hvis du har aktiveret støjsvag tilstand, skal du deaktivere den i printerdriveren eller i maskinens menu.

Ved kontinuerlig udskrivning kan udskrivningshastigheden automatisk blive reduceret for at sænke temperaturen inde i maskinen.

Maskinen fremfører ikke papiret.

Sørg for, at papiret er lige, hvis der allerede er papir i papirbakken. Ret papiret ud, hvis det er krøllet. Sommetider er det nyttigt at fjerne papiret, vende stakken om og lægge den tilbage i papirbakken.

Luft papirbunken godt, og læg den tilbage i papirbakken.

Reducer mængden af papir i papirbakken, og prøv igen.

(For modeller med manuel fremføringsåbning) Kontroller, at Manuel ikke er valgt for Papirkilde i printerdriveren.

Rengør papiroptagningsrullerne.

Maskinen vil ikke fremføre papir fra åbningen til manuel fremføring.

(For modeller med manuel fremføringsåbning)

Brug begge hænder til at skubbe et ark papir ind i åbningen til manuel fremføring, indtil topkanten af papiret presser mod rullen til papirfremføring. Fortsæt med at trykke på papiret mod rullerne, indtil maskinen tager fat i papiret og trækker det længere ind.

Læg ikke mere end ét ark papir i åbningen til manuel fremføring.

Kontroller, at Manuel er valgt som Papirkilde i printerdriveren.

Maskinen fremfører ikke konvolutter.

Læg en konvolut ad gangen i åbningen til manuel fremføring. Applikationen skal være indstillet til udskrivning af den konvolutstørrelse, du benytter. Dette gøres som regel i menuen Sideopsætning eller Dokumentopsætning i applikationen.

Udskriftspositionen er ikke justeret korrekt i forhold til de fortrykte objekter.

Juster udskriftspositionen ved hjælp af indstillingen Udskrivningsposition for hver papirbakke.