Hjem > Sikkerhed > Konfiguration af certifikater til enhedssikkerhed > Sådan oprettes og installeres et certifikat

Sådan oprettes og installeres et certifikat

Relaterede modeller:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Der er to indstillinger ved valg af et sikkerhedscertifikat: brug et selvsigneret certifikat eller brug et certifikat fra et nøglecenter (CA).

Indstilling 1

Selvsigneret certifikat

1. Opret et selvsigneret certifikat med Web Based Management.
  2. Installer det selvsignerede certifikat på computeren.

Indstilling 2

Certifikat fra et nøglecenter

1. Opret en anmodning om certifikatunderskrift (CSR) ved at bruge Web Based Management.
  2. Installer det certifikat, der er udstedt af nøglecenteret, på Brother-maskinen ved hjælp af webbaseret administration.
  3. Installer certifikatet på computeren.