Registrer et nummer i listen over tilladte faxnumre

Relaterede modeller:MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Hvis du kun vil modtage faxmeddelelser fra kendte numre, skal du registrere numrene i listen over tilladte numre.

• Du skal anmode om nummervisningstjenesten hos dit lokale telefonselskab.
  • Denne funktion blokerer indgående opkald og modtagelse af faxmeddelelser.
  • Funktionen Nummervisning findes ikke i visse lande.

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Indgående grænse]>[Tillad liste]>[Registrer].
  2. Tryk på en af følgende indstillinger.
    Indstilling
    Beskrivelse

Synkronisér adressebog

Vælg Synkronisér adressebog for at synkronisere listen over tilladte numre med adressebogen.

Følg vejledningen på displayet for at aktivere eller deaktivere synkroniseringsfunktionen.

Manuelt input

Vælg Manuelt input for manuelt at tilføje numre til listen over tilladte numre.

Følg vejledningen på displayet for at registrere numre i listen over tilladte numre.

Fra udgående

Vælg Fra udgående for at tilføje et nummer fra historikken over udgående opkald.

Følg vejledningen på displayet for at registrere numre i listen over tilladte numre.

Fra indgående

Vælg Fra indgående for at tilføje et nummer fra historikken over indgående opkald.

Følg vejledningen på displayet for at registrere numre i listen over tilladte numre.