Indstilling af Mode Timer

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
Maskinen vender tilbage til standardtilstanden, efter at maskinen er brugt i en anden tilstand end standardtilstanden. Indstillingen Mode Timer definerer, hvor længe maskinen venter efter den sidste handling med at vende tilbage til standardtilstanden. Hvis du vælger [Fra], bliver maskinen i den tilstand, du brugte sidst.
  • På MFC-modeller har maskinen tre tilstandsknapper på kontrolpanelet: FAX, SCAN og COPY.
  • På DCP-modeller har maskinen SCAN og COPY. Standardindstillingen er Kopifunktion, og indstillingen for Mode Timer er ét minut.
  1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Gen. opsætning], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Mode timer], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [5Min.], [2Min.], [1Min], [30 sek.], [0 sek] eller [Fra], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på Stop/Exit.