Opkalds-id

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Med funktionen Nummervisning kan du bruge abonnementstjenesten Nummervisning, som mange lokale telefonselskaber tilbyder. Denne tjeneste viser telefonnummeret, eller navnet hvis tilgængeligt, på den person, der ringer op, når linjen ringer.
  • Beskeden [ID Ukendt] betyder, at opkaldet ikke kom fra din nummervisningstjenestes område.
  • Beskeden [Skjult nummer] betyder, at den person, der ringer op, har blokeret transmission af nummervisningsoplysninger med vilje.

Kontakt dit telefonselskab for at få flere oplysninger.

Når du besvarer et opkald, forsvinder nummervisningsoplysningerne fra displayet og gemmes i nummervisningshukommelsen.

Få vist listen, eller vælg et nummer, og føj det til adressebogen (hurtigopkald eller genveje på nogle modeller), eller slette det fra historikken.

Du kan udskrive en oversigt over de nummervisningsoplysninger, der er modtaget af maskinen.

image
  • Denne funktion er ikke tilgængelig i visse lande.
  • Nummervisningstjenesten er forskellig afhængig af udbydere. Kontakt dit lokale telefonselskab for at finde ud af mere om tjenesten, der er tilgængelig i dit område.