Hjem > Fejlfinding > Netværksproblemer > Hvis du har problemer med maskinens netværk > Min maskine kan ikke udskrive, scanne eller modtage PC-FAX via netværket

Min maskine kan ikke udskrive, scanne eller modtage PC-FAX via netværket

Relaterede modeller:DCP‑L2620DW / DCP‑L2622DW / DCP‑L2627DW / DCP‑L2627DWXL / DCP‑L2627DWE / DCP‑L2640DN / DCP‑L2660DW / DCP‑L2665DW / MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Årsag Handling

Din maskine kobler af det trådløse netværk.

• DCP-L2620DW/DCP-L2622DW/DCP-L2627DW/DCP-L2627DWXL/DCP-L2627DWE/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW
    1. Tryk på Wi-Fi.

2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen Gendan WLAN, og tryk derefter på OK.

3. Hvis det lykkes for den trådløse enhed at oprette forbindelse, vises Tilsluttet på maskinen.

• DCP-L2660DW/DCP-L2665DW/MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW
    1. Tryk på image > Gendan WLAN.
    2. Hvis det lykkes for den trådløse enhed at oprette forbindelse, vises Tilsluttet på maskinen.

Din sikkerhedssoftware blokerer maskinens adgang til netværket. (Funktionen Netværksscanning virker ikke. ).
  • Windows

Konfiguration af tredjepartssikkerheds-/firewall-software til netværksscanning. For at tilføje port 54925 til netværksscanning skal du indtaste nedenstående oplysninger:

• Ved Navn:

Indtast en beskrivelse, f.eks. Brother NetScan.

• Ved Portnummer:

Indtast 54925.

• Ved Protokol:

UDP vælges.

Se brugsanvisningen, der fulgte med din tredjeparts-sikkerheds-/firewall-software, eller kontakt softwareproducenten.

• Mac

(Brother iPrint&Scan)

På menulinjen Finder skal du klikke på  > Programmer og derefter dobbeltklikke på ikonet Brother iPrint&Scan. Vinduet Brother iPrint&Scan vises. Klik på knappen Vælg din maskine, og følg derefter vejledningerne på skærmen for at vælge din netværksmaskine igen.

Din sikkerhedssoftware blokerer maskinens adgang til netværket. Netværksfunktionen PC-FAX-modtagelse kan ikke bruges.

(Windows)

Indstil sikkerheds-/firewallsoftware fra tredjeparter til at tillade PC-FAX-modtagelse. For at tilføje port 54926 til netværks-PC-FAX Rx, skriv nedenstående information:

• Ved Navn:

Indtast en beskrivelse, f.eks. Brother PC-FAX-modt.

• Ved Portnummer:

Indtast 54926.

• Ved Protokol:

UDP vælges.

Se brugsanvisningen, der fulgte med din tredjeparts-sikkerheds-/firewall-software, eller kontakt softwareproducenten.

Din sikkerhedssoftware blokerer maskinens adgang til netværket.

Nogle sikkerhedsprogrammer vil muligvis blokere for adgangen uden at vise en dialogboks med sikkerhedsadvarsel selv efter gennemført installation.

For at give adgang, se vejledningen til sikkerhedssoftwaren eller spørg softwareproducenten.

Din Brother-maskine blev ikke tildelt en tilgængelig IP-adresse.

• Kontroller IP-adressen og undernetmasken.

Kontrollér, at både IP-adresserne og undernetmaskerne til computeren og Brother-maskinen er korrekte og placeret på samme netværk.

For mere information om, hvordan du kontrollerer IP-adressen og undernetmasken, skal du bede din netværksadministrator.

• Windows

Kontroller IP-adressen og undernetmasken vha. Network Connection Repair Tool.

Et mislykket udskriftsjob er stadig i computerens udskriftskø.
  • Hvis et mislykket udskriftsjob stadig er i computerens udskriftskø, skal du slette det.
  • Du kan også dobbeltklikke på printerikonet i følgende mappe og annullere alle dokumenter:

(Windows)

1. Hold nede på image-tasten og tryk på image tasten på computerens tastatur for at starte Kør.
    2. Indtast "control printers" i Åbn:-feltet og tryk på OK.
      image

• (Mac)

Klik på Systemindstillinger > Printere & scannere eller Systemindstillinger > Printere & scannere.

Din maskine er ikke tilsluttet det trådløse netværk.

Udskriv WLAN-rapporten for at se fejlkoden i den udskrevne rapport.

imageimage Relaterede informationer: Udskriv WLAN-rapporten

Afinstaller driverne (Windows) og softwaren, og geninstaller de nyeste versioner af disse, hvis du har kontrolleret og prøvet alt ovenstående, men stadig har problemer.