Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Tast et nummer ved hjælp af en genvej > Skift eller slet genveje til faxnumre

Skift eller slet genveje til faxnumre

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW
  1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på image tre gange.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Genvej], og tryk derefter på OK.
  4. Hold nede på Shortcut (Genvej)-knappen, og brug tastaturet til at indtaste den etcifrede genvejskode, som du vil ændre eller slette.
  5. Gør et af følgende:
    • Sådan ændrer du det gemte navn og nummer:
      1. Tryk på image.
      2. Rediger navnet og nummeret:

Hvis du vil redigere det lagrede navn eller nummer, skal du trykke på image eller image for at flytte markøren til det tegn, du vil ændre, og tryk derefter på Clear (Slet).

Indtast det rigtige tegn, og tryk derefter på OK.

• Sådan sletter du det gemte navn og nummer:
      1. Tryk på image.
      2. Tryk på image for at bekræfte.
    • Hvis du vil afslutte uden at foretage nogen ændring, skal du trykke på Stop/Exit.
  6. Tryk på Stop/Exit.