Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Fax via internettet (I-Fax) > Konfiguration af Brother-maskinen til e-mail eller internet-fax (I-fax)

Konfiguration af Brother-maskinen til e-mail eller internet-fax (I-fax)

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW

Før du kan bruge I-Fax, skal du konfigurere Brother-maskinen, så den kan kommunikere med netværket og mail-serveren. Du kan konfigurere disse elementer fra maskinens betjeningspanel eller webbaseret administration. Kontrollér, at følgende er konfigureret på maskinen:

• IP-adressen (hvis du allerede bruger din maskine i dit netværk, er din maskines IP-adresse konfigureret korrekt).
  • E-mailadresse
  • SMTP, POP3, IMAP4-serveradresse/port/godkendelsesmetode/krypteringsmetode/godkendelse af servercertifikat
  • Postboksens navn og adgangskode

Hvis du er usikker på nogle af disse punkter, skal du kontakte din systemadministrator.