Hjem > Maskinindstillinger > Ændring af maskinindstillinger fra betjeningspanelet > Generelle indstillinger > Lær mere om modtagelse af faxer i fortsættelsestilstand

Lær mere om modtagelse af faxer i fortsættelsestilstand

Relaterede modeller:MFC‑L2802DN / MFC‑L2800DW / MFC‑L2802DW / MFC‑L2827DWXL / MFC‑L2827DW / MFC‑L2835DW / MFC‑L2860DWE / MFC‑L2860DW / MFC‑L2862DW / MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Maskinen kan gemme modtagne faxer i hukommelsen, hvis du vælger fortsættelsestilstanden, når displayet viser Udskift toner.

Når modtagne faxer udskrives i fortsættelsestilstand, bliver du spurgt, om faxens udskriftskvalitet er OK.

Hvis kvaliteten ikke er god, skal du vælge Nej. Maskinen bevarer de faxer, der er gemt i hukommelsen, så du kan udskrive dem igen, når du har erstattet tonerpatronen med en ny. Hvis udskriftskvaliteten er god, skal du vælge Ja. På displayet bliver du spurgt, om du vil slette de udskrevne faxer fra hukommelsen.

Hvis du vælger ikke at slette dem, bliver du spurgt igen, når du har erstattet tonerpatronen med en ny.

image
  • (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Maskinen kan gemme op til 400 faxer i hukommelsen.

• (MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Maskinen kan gemme op til 500 faxer i hukommelsen.

• (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Hvis du slukker på netafbryderen, går faxene i hukommelsen tabt.

• Maskinen bevarer de faxer, der er gemt i fortsættelsestilstand, hvis du ændrer indstillingen Fortsæt til Stop.
  • Hvis du installerer en ny tonerpatron, når displayet viser Toner tom, bliver du spurgt, om du vil udskrive de gemte faxer. Vælg Udskriv for at udskrive gemte faxer.

Tom tonerpatron i fortsættelsestilstand

Når displayet viser Toner tom, afbryder maskinen udskrivningen. Hvis hukommelsen er fuld, og du vil fortsætte modtagelse af faxer, skal du installere en ny tonerpatron.