Hjem > Fax > Afsendelse af en fax > Send en 2-sidet faxmeddelelse fra ADF'en

Send en 2-sidet faxmeddelelse fra ADF'en

Relaterede modeller:MFC‑L2922DW / MFC‑L2960DW / MFC‑L2980DW
Du skal vælge et 2-sidet scanningsformat, før du sender en 2-sidet faxmeddelelse. Vælg enten Lang kant eller Kort kant afhængigt af dokumentets layout.
  1. Gør et af følgende:
    • Hvis forhåndsvisning af fax er indstillet til [Fra], så tryk på image ([Fax]).

• Hvis forhåndsvisning af fax er indstillet til [Til], så tryk på image ([Fax]), og tryk derefter på [Send fax].
  2. Tryk på image[Valg]>[2-sidet fax].
  3. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis dit dokument er vendt på den lange kant, skal du trykke på muligheden [2-sidet scanning: Lang kant].
    • Hvis dine dokumenter er vendt på den korte kant, skal du trykke på muligheden [2-sidet scanning: Kort kant].
  4. Tryk på [OK]
  5. Indtast et faxnummer.
  6. Tryk på [Faxstart].