Hjem > Maskinindstillinger > Ændring af maskinindstillinger fra betjeningspanelet > I tilfælde af strømsvigt (hukommelseslagring)

I tilfælde af strømsvigt (hukommelseslagring)

Dine menuindstillinger lagres permanent og går ikke tabt i tilfælde af strømsvigt.Midlertidige indstillinger (f.eks.: kontrast, oversøisk tilstand) går tabt.

• (MFC-L2860DWE/MFC-L2860DW/MFC-L2862DW/MFC-L2922DW/MFC-L2960DW/MFC-L2980DW)

Under en strømafbrydelse bevares dato og klokkeslæt og de programmerede faxtimerjob i maskinen (f.eks.: forsinkede fax) i omtrent 60 timer. Andre faxjob i maskinens hukommelse går ikke tabt.
  • (MFC-L2802DN/MFC-L2800DW/MFC-L2802DW/MFC-L2827DWXL/MFC-L2827DW/MFC-L2835DW)

Under en strømafbrydelse bevares dato og klokkeslæt i maskinen i omtrent to timer. Faxjobbene i maskinens hukommelse går tabt.