Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens knappar > Webbtjänster för skanning i nätverket (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10) > Skanna med hjälp av webbtjänster från maskinen (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10)

Skanna med hjälp av webbtjänster från maskinen (Windows 7, Windows 8.1 och Windows 10)

Om du har installerat drivrutinen för skanning via webbtjänster kan du öppna skanningsmenyn för webbtjänster med Webbaserad hantering.
Om felet med otillräckligt minne inträffar väljer du en mindre storlek i inställningen för Pappersstorlek eller en lägre upplösning i inställningen för Upplösning (DPI).
  1. Starta image(Brother iPrint&Scan).
    Brother iPrint&Scan-skärmen visas.
  2. Om Brother-maskinen inte är vald klickar du på knappen Välj din maskin och väljer sedan modellnamnet i listan. Klicka på OK.
  3. Klicka på image(Maskininställningar).
  4. Klicka på Alla inställningar.
  5. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  6. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Scan (Skanna)>Scan to PC (Skanna till dator).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  7. Välj alternativet WS Scan (WS-skanning) i Scan to (Skanna till) rullgardinsmenyn.
  8. Välj namnet på den dator som du vill skicka data till i PC Name (Datornamn) rullgardinsmenyn.
  9. Klicka på Submit (Skicka).
  10. Ladda ditt dokument.
  11. Tryck samtidigt på MONO COPY och COLOUR COPY.