Hem > Nätverk > Konfigurera nätverksinställningar > Konfigurera nätverksinställningar med kontrollpanelen

Konfigurera nätverksinställningar med kontrollpanelen

Använd knapparna på kontrollpanelen för att konfigurera maskinen för ditt nätverk.

Nätverksinställningar

Funktion Knapp 1 Knapp 2 Instruktioner

Aktivera entrycksmetoden för Wi-Fi Protected Setup (WPS).

image(Wi-Fi) Tryck på knappen tre gånger.

Aktivera PIN-metoden för Wi-Fi Protected Setup (WPS).

image(Wi-Fi) Tryck på knappen fem gånger.
Aktivera Wi-Fi-läget. image(Wi-Fi) image(STOP) Tryck på knapparna samtidigt.

Ställ in Wireless Direct som På.

Skriv ut informationsbladet för Wireless Direct.

image(Wi-Fi) image(Papper) Tryck på knapparna samtidigt.
Skriv ut rapportbladet för nätverkskonfiguration. image(Wi-Fi) MONO COPY Tryck på knapparna samtidigt.

Starta om Wi-Fi och Wireless Direct. Använd den här funktionen för att lösa problem med trådlösa nätverk.

image(Wi-Fi) COLOUR COPY Tryck på knapparna samtidigt.

Wi-Fi-läge

Funktion Knapp Instruktioner
Skriva ut WLAN-rapporten. image(Wi-Fi) Tryck en gång på knappen.

Aktivera eller avaktivera Wireless Direct.

image(Papper) Tryck en gång på knappen.

Aktivera eller avaktivera Wi-Fi.

MONO COPY Tryck en gång på knappen.
Återställ nätverksinställningarna. COLOUR COPY Håll knappen intryckt i två sekunder.