Ställa in nedräkning för viloläge

Inställningen för viloläge (eller energisparläge) kan minska energiförbrukningen. När maskinen är i viloläget agerar den som om den vore helt avstängd. Maskinen vaknar och börjar skriva ut när den tar emot ett utskriftsjobb. Använd dessa instruktioner för att ställa in en tidsfördröjning (nedräkning) innan maskinen går in i viloläge.
  • Om någon funktion används på maskinen, exempelvis om utskrift begärs, startas timern om.
  • Fabriksinställningen är fem minuter.
  1. Starta Brother Mobile Connect på din mobila enhet.
  2. Tryck på modellnamnet upptill på skärmen.
  3. Tryck på Alla inställningar för enheten.
    Webbaserad hantering visas.
  4. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och trycker därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
  5. Gå till navigeringsmenyn och tryck sedan på General (Allmänt)>Sleep Time (Viloläge).
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  6. Ange Sleep Time (Viloläge)-fältet (1–60).
  7. Tryck på Submit (Skicka).