Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använda Wireless Direct > Konfigurera ditt Wireless Direct-nätverk

Konfigurera ditt Wireless Direct-nätverk

1. Tryck samtidigt på image(Wi-Fi) ochimage(Papper).
    Wireless Direct är aktiverat och maskinen börjar skriva ut informationsbladet för Wireless Direct.
  2. Aktivera Wi-Fi-funktionen på den trådlösa enheten och sök efter din Brother-maskin.
  3. Välj Brother-maskinens SSID (nätverksnamn) på din trådlösa enhet (DIRECT-xxxxx-xxxx_BRxxxx).
  4. Ange nätverksnyckel (lösenord) när du uppmanas till det.
    image
    • SSID och nätverksnyckeln står på bladet med Wireless Direct-information.
    • Så här inaktiverar du Wireless Direct:
      1. Tryck samtidigt på image(Wi-Fi) ochimage(STOP).

Strömlampa, Varningslampa och Bläcklampa tänds i en sekund och sedan börjar Wi-Fi-lampa blinka.

2. Tryck på image(Papper).