Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens knappar > Skanna med Brother-maskinens knappar

Skanna med Brother-maskinens knappar

Skicka skannade foton och grafik direkt till din dator.
image
  1. Gör följande innan du skannar för första gången:
    1. Starta Brother iPrint&Scan.
      • Windows

Starta image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program. Dubbelklicka sedan på iPrint&Scan-ikonen.

Brother iPrint&Scan-skärmen visas.
    2. Om Brother-maskinen inte är vald klickar du på knappen Välj din maskin och väljer sedan modellnamnet i listan. Klicka på OK.
    3. Klicka på image(Maskininställningar).
    4. Klicka på Alla inställningar.
    5. Om så krävs skriver du in lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
      image
      Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”.
    6. Gå till navigeringsmenyn och klicka sedan på Scan (Skanna)>Scan to PC (Skanna till dator).
      image
      Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
    7. Välj den typ av skanning som du vill använda i Scan to (Skanna till) rullgardinsmenyn.
    8. Välj namnet på den dator som du vill skicka data till i PC Name (Datornamn) rullgardinsmenyn.
    9. Klicka på Submit (Skicka).
  2. Ladda ditt dokument.
  3. Tryck samtidigt på MONO COPY och COLOUR COPY.

Om du ombeds att välja ett program för att skanna väljer du Brother iPrint&Scan i listan.