Hem > Skanna > Skanna med Brother-maskinens knappar > Spara skannade data som en e-postbilaga

Spara skannade data som en e-postbilaga

Skicka skannade data från maskinen till e-postprogrammet som en bilaga.
image

Om du vill skanna till e-post med hjälp av maskinens skanningsknapp måste du välja ett av dessa program i Brother iPrint&Scan:

• Windows: Microsoft Outlook
  • Mac: Apple Mail

För andra program och webbmailtjänster använder du funktionen Skanna till bild eller Skanna till fil om du vill skanna ett dokument och sedan bifoga den skannade filen till ett e-postmeddelande.

1. Starta Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Starta image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program. Dubbelklicka sedan på iPrint&Scan-ikonen.

Brother iPrint&Scan-skärmen visas.
  2. Klicka på Maskinskanningsinställningar.
  3. Klicka på E-post.
  4. Konfigurera skanningsinställningarna och klicka sedan på OK.
  5. Gör något av följande:
    • Windows

Klicka på Stäng.

• Mac

Klicka på OK.

6. Ladda ditt dokument.
  7. Tryck samtidigt på MONO COPY och COLOUR COPY.