Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använda det trådlösa nätverket > Konfigurera din maskin för ett trådlöst nätverk genom metoden med en knapptryckning för Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurera din maskin för ett trådlöst nätverk genom metoden med en knapptryckning för Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Om din trådlösa åtkomstpunkt/router stödjer WPS (konfiguration med en knapptryckning) kan du använda image(Wi-Fi) på maskinens kontrollpanel för att konfigurera dina inställningar för trådlöst nätverk.
  1. Tryck på image(Wi-Fi) tre gånger.
    Wi-Fi-lampa börjar blinka.
  2. Tryck på WPS-knappen på din trådlösa åtkomstpunkt/router.
Om din trådlösa enhet är ansluten tändsStrömlampa och Wi-Fi-lampa.

Du har nu slutfört konfigurationen av det trådlösa nätverket. För att installera drivrutinerna och programvaran som behövs för att använda maskinen går du till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com.