Hem > Maskininställningar > Ändra dina maskininställningar med hjälp av Webbaserad hantering > Ställ in eller ändra ett lösenord för inloggning till webbaserad hantering

Ställ in eller ändra ett lösenord för inloggning till webbaserad hantering

Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på baksidan av maskinen märkt med texten ”Pwd”. Vi rekommenderar att du omedelbart ändrar standardlösenordet för att skydda maskinen mot oauktoriserad åtkomst.
  1. Starta Brother Mobile Connect på din mobila enhet.
  2. Tryck på modellnamnet upptill på skärmen.
  3. Tryck på Alla inställningar för enheten.
    Webbaserad hantering visas.
  4. Gör något av följande:
    • Ange lösenordet om du tidigare har ställt in ett eget lösenord och tryck på Login (Logga in).
    • Om du inte har ställt in ett eget lösenord tidigare skriver du in standardlösenordet för inloggning och trycker sedan på Login (Logga in).
  5. Gå till navigeringsmenyn och tryck sedan på Administrator (Administratör)>Login Password (Inloggningslösenord).
    image
    Starta från image om navigeringsmenyn inte visas på skärmens vänstra sida.
  6. Följ anvisningarna på skärmen och skriv in ditt lösenord i fältet Enter New Password (Ange nytt lösenord).
  7. Skriv in samma lösenord i fältet Confirm New Password (Bekräfta nytt lösenord).
  8. Tryck på Submit (Skicka).
    image
    Du kan även ändra spärrinställningarna i menyn Login Password (Inloggningslösenord).