Hem > Pappershantering > Fylla på papper > Fyll på papper i pappersfacket > Fyll på fotopapper i pappersfacket

Fyll på fotopapper i pappersfacket

• Lägg endast i en storlek och typ av papper i pappersfacket åt gången.
  • När du lägger i papper i ett annat format i facket måste du ändra inställningen för pappersformat på maskinen eller inställningen för pappersformat på din dator.
  1. Om pappersstödets flik (1) är utfällt ska du stänga det och sedan stänga pappersstödet (2).
    image
  2. Dra ut pappersfacket helt ur maskinen.
    image
  3. Öppna pappersutmatningsfackets lock (1).
    image
  4. Tryck försiktigt ned styrningarna för pappersbredd (1) och skjut dem så att de passar pappersformatet. Lyft sedan på stoppet (2).
    image
  5. Stäng pappersutmatningsfackets lock.
    image
  6. Ladda upp till 20 ark fotopapper med utskriftssidan vänd nedåt.
    Om du lägger i fler än 20 ark fotopapper kan det bli pappersstopp.
    image
  7. Öppna pappersutmatningsfackets lock.
  8. Justera pappersguiderna (1) försiktigt så att de passar papperet.
    Se till att pappersguiderna berör kanten på pappersbunten och att pappret ligger platt i facket.
    image
  9. Stäng pappersutmatningsfackets lock.
  10. Tryck långsamt in pappersfacket helt i maskinen.
    image
  11. Dra ut pappersstödet (1) tills det låses fast. Vik därefter ut pappersstödets flik (2)