Hjem > Skriv ut > Skrive ut e-postvedlegg

Skrive ut e-postvedlegg

Du kan skrive ut filer ved å sende dem på e-post til Brother-maskinen.
  • Du kan legge ved opptil 10 dokumenter, 20 MB totalt, i en e-post.
  • Funksjonen støtter følgende formater:
    • Dokumentfiler: PDF, TXT og Microsoft Office-filer
    • Bildefiler: JPEG, BMP, GIF, PNG og TIFF
  • Maskinen skriver ut både e-postinnholdet og vedleggene som standard. Endre innstillingene hvis du bare vil skrive ut e-postvedlegg.
  1. Start Brother Mobile Connect på den mobile enheten.
  2. Trykk på modellnavnet øverst på skjermen.
  3. Trykk på Alle maskininnstillinger.
    Webbasert administrasjon vises.
  4. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og trykker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  5. Gå til navigasjonsmenyen, og trykk på Onlinefunksjoner>Innstillinger for onlinefunksjoner.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  6. Trykk på Jeg godtar vilkårene og betingelsene, og fortsett med innstillingen.
  7. Trykk på E-postutskrift>Generelle innstillinger.
  8. Trykk på Aktiver.
    Maskinen skriver ut instruksjonsarket.
  9. Send e-posten til e-postadressen på arket. Maskinen skriver ut e-postvedleggene.