Hjem > Rutinemessig vedlikehold > Kontroller innrettingen av papiret med webbasert administrasjon

Kontroller innrettingen av papiret med webbasert administrasjon

Når du har transportert maskinen, må du justere utskriftsinnrettingen hvis teksten er uklar eller bildene blir svake, og du må justere papirmatingen for å redusere mørke streker.
image
  1. Start Brother Mobile Connect på den mobile enheten.
  2. Trykk på modellnavnet øverst på skjermen.
  3. Trykk på Alle maskininnstillinger.
    Webbasert administrasjon vises.
  4. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og trykker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  5. Gå til navigasjonsmenyen, og trykk på Generelt>Innretting.
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  6. Følg instruksjonene på skjermen.