Hjem > Skann > Skanne med knappene på Brother-maskinen > Webtjenester for skanning på nettverket (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10) > Skanne med webtjenester fra maskinen (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10)

Skanne med webtjenester fra maskinen (Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10)

Hvis du har installert driveren for skanning via webtjenester, kan du få tilgang til webtjenesters skannemeny ved hjelp av webbasert administrasjon.
Hvis det vises en feilmelding om at det ikke er nok minne, velger du en mindre størrelse i innstillingen Papirstørrelse eller en lavere oppløsning i innstillingen Oppløsning (ppt).
  1. Start image(Brother iPrint&Scan).
    Brother iPrint&Scan-skjermbildet vises.
  2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, klikker du på Velg din maskin-knappen og deretter velger du modellnavnet fra listen. Klikk på OK.
  3. Klikk på image(Maskininnstillinger).
  4. Klikk på Alle innstillinger.
  5. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  6. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Skann>Skann til PC.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  7. Velg alternativet WS-Scan fra rullegardinlisten Skann til.
  8. Velg navnet på datamaskinen der du vil sende data fra rullegardinmenyen PC-navn.
  9. Klikk på Send inn.
  10. Legg i dokumentet ditt.
  11. Trykk på MONO COPY og COLOUR COPY samtidig.