Still inn nedtelling til hvilemodus

Innstillingen hvilemodus (eller strømsparemodus) kan redusere strømforbruket. I hvilemodus fungerer maskinen som om den var avslått. Maskinen vil vekke opp og starte utskriften når den mottar en utskriftsjobb. Bruk denne fremgangsmåten til å stille inn en tidsforsinkelse (nedtelling) før maskinen går inn i hvilemodus.
  • Tidsuret starter på nytt hvis det utføres aktiviteter på maskinen, som mottak av utskriftsjobber.
  • Fabrikkinnstillingen er fem minutter.
  1. Start Brother Mobile Connect på den mobile enheten.
  2. Trykk på modellnavnet øverst på skjermen.
  3. Trykk på Alle maskininnstillinger.
    Webbasert administrasjon vises.
  4. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og trykker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
  5. Gå til navigasjonsmenyen, og trykk på Generelt>Hviletid.
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  6. Fyll ut Hviletid-feltet (1–60).
  7. Trykk på Send inn.