Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk Wireless Direct > Konfigurer Wireless Direct-nettverket

Konfigurer Wireless Direct-nettverket

1. Trykk på image(Wi-Fi) og image(Papir) samtidig.
    Wireless Direct er aktivert, og maskinen begynner å skrive ut informasjonsarket for Wireless Direct.
  2. Aktiver Wi-Fi-funksjonen på den trådløse enheten, og søk etter Brother-maskinen.
  3. Velg Brother-maskinens SSID (nettverksnavn) på den trådløse enheten (DIRECT-xxxxx-xxxx_BRxxxx).
  4. Legg inn nettverksnøkkelen (passordet) når den ber om det.
    image
    • SSID-en og nettverksnøkkelen står skrevet på informasjonsarket for Wireless Direct.
    • Slik deaktiverer du Wireless Direct:
      1. Trykk på image(Wi-Fi) og image(STOP) samtidig.

Av/på, LED, Advarsel, LED og Blekk-LED lyser i ett sekund, og deretter begynner Wi-Fi, LED å blinke.

2. Trykk på image(Papir).