Hjem > Skann > Skanne med knappene på Brother-maskinen > Skanne med knappene på Brother-maskinen

Skanne med knappene på Brother-maskinen

Send skannede bilder eller grafikk direkte til datamaskinen din.
image
  1. Gjør følgende før du skanner for første gang:
    1. Start Brother iPrint&Scan.
      • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menylinjen Finder klikker du på >Programmer, og deretter dobbeltklikker du på iPrint&Scan-ikonet.

Brother iPrint&Scan-skjermen vises.
    2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, klikker du på Velg din maskin-knappen og deretter velger du modellnavnet fra listen. Klikk på OK.
    3. Klikk på image(Maskininnstillinger).
    4. Klikk på Alle innstillinger.
    5. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
      image
      Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd".
    6. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Skann>Skann til PC.
      image
      Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
    7. Velg skannetypen du vil bruke, fra rullegardinmenyen Skann til.
    8. Velg navnet på datamaskinen der du vil sende data fra rullegardinmenyen PC-navn.
    9. Klikk på Send inn.
  2. Legg i dokumentet ditt.
  3. Trykk på MONO COPY og COLOUR COPY samtidig.

Hvis du blir bedt om å velge et skanneprogram, velger du Brother iPrint&Scan fra listen.