Hjem > Nettverk > Nettverksfunksjoner > Tilbakestille nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillinger

Tilbakestille nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillinger

Du kan bruke knappene på kontrollpanelet til å tilbakestille maskinen til fabrikkinnstillingene. Dermed tilbakestilles all informasjon, slik som passord og IP-adresse.
image
Du kan også nullstille utskriftsserveren til fabrikkinnstillingene med webbasert administrasjon.
  1. Trykk på image(Wi-Fi) og image(STOP) samtidig.
    Av/på, LED, Advarsel, LED og Blekk-LED lyser i ett sekund, og deretter begynner Wi-Fi, LED å blinke.
  2. Trykk og hold nede COLOUR COPY i to sekunder.
  3. Vent til maskinen starter på nytt og LED-indikatoren lyser før du kobler maskinen fra strømkilden.