Hjem > Skann > Skanne med knappene på Brother-maskinen > Lagre skannede data som e-postvedlegg

Lagre skannede data som e-postvedlegg

Send skannede data fra maskinen til e-postprogrammet som vedlegg.
image

Velg én av følgende programmer i Brother iPrint&Scan hvis du vil skanne til e-post med skanneknappen på maskinen:

• Windows: Microsoft Outlook
  • Mac: Apple Mail

For andre programmer og tjenester for nettbasert e-post bruker du funksjonen Skann til bilde eller Skann til fil for å skanne et dokument, og deretter legger du ved den skannede filen i en e-postmelding.

1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menylinjen Finder klikker du på >Programmer, og deretter dobbeltklikker du på iPrint&Scan-ikonet.

Brother iPrint&Scan-skjermbildet vises.
  2. Klikk på Maskinens skanneinnstillinger.
  3. Klikk på E-post.
  4. Konfigurer skanneinnstillingene, og klikk på OK.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Windows

Klikk på Lukk.

• Mac

Klikk på OK.

6. Legg i dokumentet ditt.
  7. Trykk på MONO COPY og COLOUR COPY samtidig.