Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk det trådløse nettverket > Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med ettrykks-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med ettrykks-metoden til Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Hvis det trådløse tilgangspunktet / ruteren støtter WPS (Push Button Configuration), kan du bruke image(Wi-Fi) fra maskinens kontrollpanel til å konfigurere de trådløse nettverksinnstillingene.
  1. Trykk tre ganger på image(Wi-Fi).
    Wi-Fi, LED begynner å blinke.
  2. Trykk på WPS-knappen på det trådløse tilgangspunktet/ruteren.
Hvis den trådløse enheten er tilkoblet, lyser Av/på, LED og Wi-Fi, LED.

Du har fullført konfigurasjonen av det trådløse nettverket. Hvis du vil installere driverne og programvaren som trengs for å bruke maskinen, går du til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com.